Saját cikkek

Rovatok: Következő verseny, Versenyelemzés, Újoncaink, Érdekességek

USA után egy új pályára látogat az F1 Trust liga mezőnye, méghozzá Vietnámba. Az nem igaz, hogy a versenyzőknek nincs tapasztalatuk a pályával kapcsolatban, hiszen a Szezon 2 előtti kvalifikációt többek között ezen a pályán rendezték, igaz, versenyt még nem futottak itt a srácok.

A Zandvoorti dráma után, ami Zoli (Haas) győzelmét hozta, és ahol Ádi (Racing Point) az első helyen kezdte meg az utolsó kört végül kiesett, Enosz (Mercedes) pedig ugyan megnyerte a futamot, de büntetése miatt csak hatodik lett, most ismét összecsapnak a Trust versenyzői. Az amerikai pálya nyitottabb, szélesebb és jóval hosszabb, mint a hollandi....

Atyaég! 13 forduló után 3,5 pont! Csupán 3,5 pontos különbség látható a tabella csúcsa és a harmadik hely között. Ebben a 13 fordulóban kirajzolódott, hogy Enosz, csapattársa Geri (Mercedes) és legfőbb riválisuk Ádivettel (Racing Point) uralja a mezőnyt. Az első 10 menetben végig Enosz állt az élen, sokszor hihettük, hogy befoghatatlan. Aztán az...

Túl vagyunk a szezon felén! Tíz versenyen vagyunk túl. Tíz időmérő, tíz Főfutam és tíz Káoszfutam állt rendelkezésre a versenyzőknek ahhoz, hogy bizonyítsák mire képesek. A tizenegyedik fordulónak Japán ad otthont.

Találtak kivetni valót Oroszországban a versenybírók, így ismét jelentkezünk az utózengő rovatunkkal.

HELIGO cup

2020.10.22

Bajnokság a bajnokságban, indul a HELIGO kupa!

Lecsaptak a versenybírók és ezúttal sem úszta meg a mezőny büntetés nélkül.

Ezen a héten sem marad el az elmúlt verseny utólagos büntetéseit összefoglaló rovatunk. Volt itt mindenféle vizsgalódás, óvások, autó törések, de sok esetben a bírák nem osztottak büntetést, így most csak azokat szedjük össze, amely szituációknál nem úszták meg szárazon a vétkes felek.

Kihívásokkal teli időszak ez a Trust liga mezőnyének. Miután múlt héten a falakkal határolt gyors utcai pályán, Bakuban versenyeztek, most egy nagyon hasonló aszfaltcsíkra érkeznek abból a szempontból, hogy Szingapúr is egy városi pálya és azonnal bünteti a hibázókat.

Az autósporthoz, azon belül is a pályaversenyzéshez hozzá tartozik a verseny ideje alatt történt incidensek kivizsgálása a futam utáni időszakban. A versenybírák egyetlen esetet vizsgáltak, ez pedig Geri (Mercedes) és Billy (McLaren) nevéhez fűződik.

Jelnentkezz amatőr újságírónak hozzánk!

Keresünk olyan fiatalokat vagy kevésbé fiatalokat, akik F1 fanatikusok és szívesen foglalkoznának ligán belül cikkek megfogalmazásával, szerkesztésével hobbi szinten. (heti 1-2 cikk...)