Saját cikkek

Rovatok: Következő verseny, Versenyelemzés, Újoncaink, Érdekességek

A hétvégén az USA-ba látogat a TRUST liga, a vasránap 18:10 kor kezdődő műsor a tizenhatodik fordulója lesz a tizennyolc körös bajnokságban.

A múlt heti nagydíjon bemutattuk a kedves olvasóinknak Poliakot, Sancit, Gerit és Tomit. Ezen a héten újabb ligatársunkat szeretnénk Nektek bemutatni.

Ha közeledik a vasárnap, akkor biztosak lehetünk benne, hogy összecsapnak a TOP liga versenyzői. A tizenkettedik futamot várjuk, amely után a mezőny teljesíti a szezon kettőharmadát, és a jól megérdemelt egy hetes pihenőt követően belépünk a fináléba, ahol még minden átalakulhat.

A TOP liga nehéz bajnokság. A versenyzők komolyan veszik a felkészülést, sokat gyakorolnak és fontos számukra az elért eredmény. Az autósport, még akkor is, ha virtuális térben zajlik, kegyetlen tud lenni. Vannak, akik kiemelkednek a mezőnyből, és vannak, akik nehézségekkel küzdenek. Vannak, akik hősökké válnak, és vannak, akik elbuknak. A hétvégén...

Jelnentkezz amatőr újságírónak hozzánk!

Keresünk olyan fiatalokat vagy kevésbé fiatalokat, akik F1 fanatikusok és szívesen foglalkoznának ligán belül cikkek megfogalmazásával, szerkesztésével hobbi szinten. (heti 1-2 cikk...)