Mit ad neked a

TOP Liga

Ligánk számos évad és bajnokság szervezési gyakorlatával a háta mögött minden évben egyre profibb, fejlődést mutató hozzáállást és izgalmas, élvezhető versenyeket kínál az online autóversenyzés piacán.

Minden versenyen komoly érmeket vagy okleveleket osztunk az első 3 helyezettnek, az évad végén (évente 1-2 alkalommal) egy közösen szervezett díjátadó gálát rendezünk, ami csapatépítésnek sem utolsó. Minden a bajnokságban résztvevő pilóta, a helyezésétől függetlenül kap egy emléklapot, amely az adott bajnokságban történő részvételért jár és a közösen, játékkal eltöltött pillanatok mementójaként emlékeztet a későbbiekben.

A versenyek szervezett keretek közötti lebonyolításáról, a vitás esetek kivizsgálásáról és a közvetítésekről gondoskodunk, neked csak 1 dolgod van, nyomni a gázt, ami belefér!

...no meg persze hozzájárulni a szervezettséghez a minimális tagdíj időben történő befizetésével (minden verseny előtt 2 nappal), aminek részleteit alább találod.

TOP Tagsági díjak

Egyéni tagsági díjak 2021 évre változatlanok

I. F1  pilóta kategória - versenyenként 1.000,- forint nevezési díj + a csatlakozáskor egyszeri 3000,- ft. regisztrációs költség.


A versenyen való részvétel feltétele, hogy a nagydíj napja előtt 2 nappal a nevezési díjad beérkezzen a TRUST számlájára. Erre figyelj oda légyszíves! Amennyiben ez a feltétel nem teljesül, nem áll módodban rajthoz állni.


Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a "KÜLDÉS" gombra, ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van és megosztanád velünk.

 

AJÁNLATUNK

Tagsági előnyök

Itt találod a tagság előnyeinek rövid felsorolását, de emellett egy közösség része lehetsz, hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, stb...


 

  • Kommentált versenyeken való részvétel
  • Szakmai szemináriumok és workshopok
  • A tagsági hírekhez való hozzáférés,
  • Segítség a felmerült kérdésekben, setupokban,
  • Kedvezmények a kiegészítők beszerzésére
  • Egy klassz csapat részévé válhatsz.

Légy Te is ligatag

...és kövesd az izgalmasnál izgalmasabb versenyeinket, a beszámolóinkat, az F1 háza tájáról íródott műszaki témájú és érdekes cikkeinket, és akár szerezz TOP licence-t, hogy a szabadidődet tartalmasan, egy klassz közösségben tölthesd el!