Mit ad neked a

TOP Liga

Ligánk számos évad és bajnokság szervezési gyakorlatával a háta mögött minden évben egyre profibb fejlődést mutató hozzáállást és izgalmas, élvezhető versenyeket kínál az online autóversenyzés piacán.

Minden versenyen díjakat vagy oklevelet osztunk az első 3 helyezettnek, az évad végén (félévenként) egy közösen szervezett 2 napos díjátadó gálát rendezünk, ami csapatépítésnek sem utolsó. Minden a bajnokságban résztvevő pilóta, a helyezésétől függetlenül kap egy emlékérmet, amely az adott bajnokságban történő részvételért jár és a közösen, játékkal eltöltött pillanatok mementójaként emlékeztet a későbbiekben.

A versenyek szervezett keretek közötti lebonyolításáról, a vitás esetek kivizsgálásáról és a közvetítésekről gondoskodunk, neked csak 1 dolgod van, nyomni a gázt, ami belefér!

...no meg persze hozzájárulni a szervezettséghez a minimális tagdíj időben történő befizetésével (minden verseny előtt 2 nappal), aminek részleteit alább találod.

TOP Tagsági díjak

Egyéni tagsági díjak 2020 évre

I. F1 "A" pilóta kategória - versenyenként 1.000,- forint + egyszeri 2500,- ft. reg. díj,

F1 "B" versenyző kategória - versenyenként 1.000,- ft, + egyszeri 2500,- ft. reg. díj

A versenyen való részvétel feltétele, hogy a nagydíj napja előtt 2 nappal a nevezési díjad beérkezzen a TRUST számlájára. Erre figyelj oda légyszíves! Amennyiben ez a feltétel nem teljesül, nem áll módodban rajthoz állni.

 

AJÁNLATUNK

Tagsági előnyök

Itt találod a tagság előnyeinek rövid felsorolását, de emellett egy közösség része lehetsz, hozzászólhatsz a bejegyzésekhez, stb...


 

  • Kommentált versenyeken való részvétel
  • Szakmai szemináriumok és workshopok
  • A tagsági hírekhez való hozzáférés,
  • Segítség a felmerült kérdésekben, setupokban,
  • Kedvezmények a kiegészítők beszerzésére
  • Egy klassz csapat részévé válhatsz.

Légy Te is ligatag

...és kövesd az izgalmasnál izgalmasabb versenyeinket, a beszámolóinkat, az F1 háza tájáról íródott műszaki témájú és érdekes cikkeinket, és akár szerezz TOP licence-t, hogy a szabadidődet tartalmasan, egy klassz közösségben tölthesd el!