INTERJÚK

Pori friss bajnokként vágott neki a Season 1-nek még a Renault színeiben Soska oldalán, amely végén magabiztosan húzta be a harmadik helyet. A végjátékban egy versenyző tudta megszorongatni, a Red Bull-os Sanyi, végül egyéniben is és Sanyi-Cucu kettőssel harcoló Red Bull is vereséget szenvedett Poriéktól, de sok izgalmas csata kellett hozzá, hogy...

Interjú

2020.09.13

Az elmúlt hetekben felfigyeltem egy pilótára aki kiemelkedő teljesítményt nyújt és óriásit ugrott előre a mezőnyben. Sanci aki idén a Meclaren istálló tagja és eddig a szezon egyik meglepetés embere.

Enosz vezeti a tabellát ami annyira nem is meglepő a holtszezont tekintve. Billy pedig a legnagyobb meglepetése az idei szezonnak eddig. A Trust Liga mindkét pilótájával sikerült egy rövid beszélgetést folytatom. Enosz kezdte az értékelést.

A tavalyi bajnoki ezüst érmet szerző Zoli számára nehézkesen indul a szezon. Magyarországon a negyedik rajthelyről próbalt szerencsét, végül Gerivel való balesete miatt feladni kényszerült a futamot, Ausztriában viszont már a Q1-ben búcsúzott.

Geri erősen mutatkozott be Magyarországon, a harmadik rajtpozíciót szerezte meg, majd a második lett a Főfutamon, a Káoszfutamon ugyan kiesett, de így is elégedett.

Ha vasárnap, akkor versenynap a Trust ligánál, ugyanis vasárnappal véget ér a holt szezon, és megkezdődik a Season 2. Új játék, új fizika, új autók, új arcok és új csapatfelállások, de nem a Ferrarinál. Az ágaskodó paripa autóit a Season kettőben is Vortex és Lambo terelgeti majd. Az új szoftver megkeverte az erőviszonyokat, vannak akik sokat...

Jelnentkezz amatőr újságírónak hozzánk!

Keresünk olyan fiatalokat vagy kevésbé fiatalokat, akik F1 fanatikusok és szívesen foglalkoznának ligán belül cikkek megfogalmazásával, szerkesztésével hobbi szinten. (heti 1-2 cikk...)