INTERJÚK

Az eheti legjobb egyéni teljesítmény rovatunk első részében beszélgettünk Cucuval (Red Bull) és TomiTA-val (Williams), akik a futamon a szezonjuk legjobbját nyújtották. Jampy (Mercedes) és Szemi (Torro Rosso) felemás érzésekkel érdemelték ki helyüket a rovatban, ugyanis időmérős teljesítményük átlag feletti volt maguktól, Jampy az ötödik helyről...

Jampyval (Mercedes) és Soskával (Renault) már beszélgettünk a szezonjuk legjobb teljesítményéről. Poliak (Racing Point) és Lugo (Williams) ugyancsak a legjobb teljesítményükkel rukkoltak elő, A Racing Point színekben versenyző Poliak egy szenzációs ötödik helyet, Lugo pedig egy hetedik helyet szerzett meg a 62 percig tartó viadalon.

A Safety Cartól hemzsegő futam sokaknak bosszúságot okozott, de mint azt már a sportban megszokhattuk, ha valakit utolér a balszerencse, az a másik oldalnak szerencse. Az iskolapéldáját láthattuk ennek a éjszakai, villanyfényes utcai futamon, ahol többeknek is sikerült felküzdeniük magukat a mezőny végéről.

Az első részben Sanyival és Luigivel beszélgettünk érdemeik miatt, most a Ferrari háza táján folytatjuk, akik a Monzai hétvégén konstruktőri megközelítésben elvitték a pálmát.

Mindig jó meglesni a versenybíróság által kiadott hivatalos végeredményt egy hétvége után, ugyanis az adatokat böngészve hamar megtalálhatjuk, ki vagy kik azok, akik saját teljesítményük legjobbját tudták nyújtani, és szerencsére mindig van ilyen versenyző a mezőnyben.

Lassan 2 hete zajlott le a tizennyolc fordulóból álló bajnokság tizenkettedik versenye, a Belga Futam. Ismételten akadtak a mezőnyben jócskán, akik egyéni legjobb teljesítményük miatt boldogan távozhattak Spa-ból.

Leültünk Lambo-val, egy kis beszélgetésre, hogy megtudjuk a gondolatait a teljesítményével kapcsolatban.

Jelnentkezz amatőr újságírónak hozzánk!

Keresünk olyan fiatalokat vagy kevésbé fiatalokat, akik F1 fanatikusok és szívesen foglalkoznának ligán belül cikkek megfogalmazásával, szerkesztésével hobbi szinten. (heti 1-2 cikk...)