KÖZLEMÉNYEK

A TUST LIGA vezetősége által kiadott közérdekű közlemények

BREAKING!

2021.01.28

Világcég a TRUST kiemelt támogatója!

Egy újabb jó hírt szeretnénk bejelenteni nektek! A mai naptól az MTSimtech szimulátoros kiegészítőket gyártó és forgalmazó magyar céggel bővült a sponzori támogatóink köre.

Néhány nap telt csak el Bereznay Dani és a ligánk közötti együttműködés bejelentése óta és egy újabb ragyogó hírrel szolgál nekünk a TRUST vezetősége:

Szervusztok Kedves Ligatársak, a Ligáért Dolgozók és Külső Szemlélődők!

Season3

2020.12.19

Lebonyolítás: a vasárnapi futamok lebonyolításában nem tervezünk változást. 1000,- Ft lesz a nevezési költség, minden szabály marad úgy, ahogy a Season2-ben volt 1 kivétellel, egyetemlegesen ki lesz kapcsolva a vonal (RacingLine).

Az eddigiekben megszokhattuk, hogy a Trust liga saját youtube csatornáján minden vasárnap élőben követhető a soron következő futam, azonban pár hete nem érkezik értesítés a feliratkozóknak. Szerencsére nem tűnt el a liga sőt, azóta is töretlenül zajlanak az események, csupán a közvetítést szervező Lvl Up Facebook oldalára került át a közvetítés.

Távozók

2020.07.04

A mexikói futamot követően két versenyző is feladta a harcot. Zoli (Haas) csapattársa KicsiRiki már a káoszfutamon sem vett rész múlt vasárnap, Poliak-ban (Racing Point) pedig az amerikai fordulóra való felkészülés alatt fogant meg a gondolat, hogy nehézségeire való hivatkozással visszavonult a Trust bajnokságából.

Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy Gonosz (Izsóf Gabi), a versenybíróság eddigi vezetője pénteki nappal motiváció hiányára való hivatkozással lemondott tisztségéről. A hátralévő 4 futam adminisztrációjában még segíti a VB munkáját, de a döntéshozatali procedúrában már Sanyi veszi át a helyét.

Jelnentkezz amatőr újságírónak hozzánk!

Keresünk olyan fiatalokat vagy kevésbé fiatalokat, akik F1 fanatikusok és szívesen foglalkoznának ligán belül cikkek megfogalmazásával, szerkesztésével hobbi szinten. (heti 1-2 cikk...)