KÖZLEMÉNYEK

A TUST LIGA vezetősége által kiadott közérdekű közlemények

Távozók

2020.07.04

A mexikói futamot követően két versenyző is feladta a harcot. Zoli (Haas) csapattársa KicsiRiki már a káoszfutamon sem vett rész múlt vasárnap, Poliak-ban (Racing Point) pedig az amerikai fordulóra való felkészülés alatt fogant meg a gondolat, hogy nehézségeire való hivatkozással visszavonult a Trust bajnokságából.

Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy Gonosz (Izsóf Gabi), a versenybíróság eddigi vezetője pénteki nappal motiváció hiányára való hivatkozással lemondott tisztségéről. A hátralévő 4 futam adminisztrációjában még segíti a VB munkáját, de a döntéshozatali procedúrában már Sanyi veszi át a helyét.

A mai napon megrendezésre kerülő selejtező, amelynek a tétje, hogy ki az a kettő versenyző, aki a Williams színeiben rajthoz állhat vasárnap Mexikóban a GOLD bajnokságban, már egészen biztos, hogy Nice nélkül kerül megrendezésre. A GOLD ligában múlt héten bemutatkozott versenyző a SILVER liga aktív versenyzőjeként először érdemelte ki múlt héten a...

Tegnap végre eldőlt, hogy a 2020/1 szezon hátralévő versenyeihez kapcsolódó SILVER liga futamok az adott hét csütörtöki napján, este 19:30 perces kezdettel lesznek megrendezve.

Miután Tunyó magánéleti okokra való hivatkozással váratlanul lemondott a választott tisztségéről, így Gonosznak és Zolinak 1 hónapon belül ismételten döntést kellett hoznia a harmadik állandó versenybíró személyét illetően.

Szorgos előkészítő munka eredményeként 2020. május 28. csütörtöktől elindul a TRUST SILVER ligája élő közvetítéssel hasonló rendszerben, mint eddig a GOLD liga.

Kinevezés

2020.05.02

Az előzőekben már beszámoltunk a vezetőség személyi összetételének a héten történő változásáról.

Ezúton tudatjuk veletek, hogy a liga vezetése 2 főre apadt. Lambo tegnap lemondott választott tisztségéről. A megüresedett vezetőségi helyet bizonyára hamar betölti majd valaki, amiről szintén beszámolunk.

Jelnentkezz amatőr újságírónak hozzánk!

Keresünk olyan fiatalokat vagy kevésbé fiatalokat, akik F1 fanatikusok és szívesen foglalkoznának ligán belül cikkek megfogalmazásával, szerkesztésével hobbi szinten. (heti 1-2 cikk...)