KÖZLEMÉNYEK

A TUST LIGA vezetősége által kiadott közérdekű közlemények

Az eddigiekben megszokhattuk, hogy a Trust liga saját youtube csatornáján minden vasárnap élőben követhető a soron következő futam, azonban pár hete nem érkezik értesítés a feliratkozóknak. Szerencsére nem tűnt el a liga sőt, azóta is töretlenül zajlanak az események, csupán a közvetítést szervező Lvl Up Facebook oldalára került át a közvetítés.

Távozók

2020.07.04

A mexikói futamot követően két versenyző is feladta a harcot. Zoli (Haas) csapattársa KicsiRiki már a káoszfutamon sem vett rész múlt vasárnap, Poliak-ban (Racing Point) pedig az amerikai fordulóra való felkészülés alatt fogant meg a gondolat, hogy nehézségeire való hivatkozással visszavonult a Trust bajnokságából.

Ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy Gonosz (Izsóf Gabi), a versenybíróság eddigi vezetője pénteki nappal motiváció hiányára való hivatkozással lemondott tisztségéről. A hátralévő 4 futam adminisztrációjában még segíti a VB munkáját, de a döntéshozatali procedúrában már Sanyi veszi át a helyét.

A mai napon megrendezésre kerülő selejtező, amelynek a tétje, hogy ki az a kettő versenyző, aki a Williams színeiben rajthoz állhat vasárnap Mexikóban a GOLD bajnokságban, már egészen biztos, hogy Nice nélkül kerül megrendezésre. A GOLD ligában múlt héten bemutatkozott versenyző a SILVER liga aktív versenyzőjeként először érdemelte ki múlt héten a...

Tegnap végre eldőlt, hogy a 2020/1 szezon hátralévő versenyeihez kapcsolódó SILVER liga futamok az adott hét csütörtöki napján, este 19:30 perces kezdettel lesznek megrendezve.

Miután Tunyó magánéleti okokra való hivatkozással váratlanul lemondott a választott tisztségéről, így Gonosznak és Zolinak 1 hónapon belül ismételten döntést kellett hoznia a harmadik állandó versenybíró személyét illetően.

Szorgos előkészítő munka eredményeként 2020. május 28. csütörtöktől elindul a TRUST SILVER ligája élő közvetítéssel hasonló rendszerben, mint eddig a GOLD liga.

Kinevezés

2020.05.02

Az előzőekben már beszámoltunk a vezetőség személyi összetételének a héten történő változásáról.

Jelnentkezz amatőr újságírónak hozzánk!

Keresünk olyan fiatalokat vagy kevésbé fiatalokat, akik F1 fanatikusok és szívesen foglalkoznának ligán belül cikkek megfogalmazásával, szerkesztésével hobbi szinten. (heti 1-2 cikk...)