Zsombi lesz-e BIG ZSOMBI?

2021.02.24

Dobogón a Trust Liga legfiatalabbja, egy ígéretes csillaga.

A Season 3 második fordulójánál, Bahreinben járt a Liga mezőnye amikor kopogtatott az ajtón egy apuka. Vártuk, hogy ki lehet az új versenyző, vártunk majd megszólalt az új tag, BigZsombi. Mindössze 11 éves versenyző az Assist ligában vitézkedik és egyre magabiztosabban terelgeti az Alfa Romeoját. Zsombi minden Assistot kikapcsolva érkezett a ligába, egyedül az ABS-t használta. Miután vége lett a Magyar futamnak Zsombi írt nekem, hogy kikapcsolja az ABS-t és Elite módra vált. Kíváncsian várom mire lesz képes, hiszen a tempója eddig is nagyon jó volt és az ABS elhagyásával még jobb lehet.

Szia Zsombi! Mióta játszol Forma1-es játékkal?

"2017-es játékkal kezdtem az F1-es ismerkedésemet, ami 3 évvel ezelőtt volt és 8 éves voltam."

Mióta követed az F1 világát, kinek szurkolsz és mi a véleményed a ligáról?

"Négy éve követem az F1 világát. A kedvenc versenyzőm Lewis Hamilton és a kedvenc csapatom a Mercedes. A ligáról a véleményem az, hogy nagyon sok munka van benne a Liga tagok részéről, ezért is tartunk ott ahol jelenleg. Megvan a kellő tisztelet, mert nem ellenségek vagyunk, csak a pályán vagyunk ellenfelek."

Milyen számodra az első szezon a ligában? Kiket tartasz ellenfélnek?

"Az idei Assist liga nagyon izgalmas és többen feljutottak a dobogóra és mindenki nagyon jól teljesít. A legnagyobb ellenfelem leginkább Tomi(Ferrari), Pori (Red Bull), Sanci (Mclaren), Knox (Alfa Romeo), Lambo (Renault), Billy (Mclaren), Matuszma (Haas) és Szecskamester (Ferrari) is. A célom a hátralévő futamokon a győzelem és a dobogó. Az első szezonomban vagyok és szerintem jól teljesítek, elégedett vagyok a teljesítményemmel. "

Nagyon szépen köszönöm Zsombinak, hogy időt szánt rám. Sok sikert kívánok neked a hátralévő futamokra. Ne felejtsük el Zsombor még mindig piszkosul fiatal, de óriási potenciál rejlik benne. Nyomon követhetitek Zsombi futamait és pályafutását a ligában, tartsatok velünk minden szombaton 19:00-kor kezdődő élő adásunkban hivatalos YouTube csatornánkon.

Szécsi Árpád