VILLÁMINTERJÚ - SPAIN

2020.04.02

Ádi: "Most olyan pályák jönnek, amiket jobban szeretek!"

Még csak most indult el a TOP liga idei első szezonja, de máris túl vagyunk 5 fordulón. Zoli tempóját senki sem kérdőjelezte meg eddig sem, de talán erre a dominanciára senki nem számított. Azon túl, hogy az egyéni tabella csúcsán az Ő neve tündököl, a csapatbajnokságban is Ők (Haas - KicsiRiki) állnak az élen.

Az első számú kihívójuk a papaya McLaren, Enosszal és Ádival. Ha valakik képesek csapatként legyőzni a Haas-t, azok mindenképpen Ők. Ádival beszélgettünk.

"Próbálok mindig a lehető leggyorsabb lenni. Nem volt könnyű az év eleje, de sikerült minden versenyen végigmenni és ennek örülök. Jó Enosszal közösen a csapatbajnoki címért harcolni. Eddig nagyon izgalmas versenyek voltak, remélem ezután is ilyenek lesznek."

Ádi személyes okok miatt kénytelen volt kihagyni a Bahrain nagydíjat, illetve a múlt vasárnap rendezett főfutamon internet probléma miatt, technikai okokból feladni kényszerült a versenyt.

A TOP liga 13 éves McLaren versenyzője az összetett bajnoki tabella 7. helyét foglalja el, 10 pontos hátrányt számlál a 6. Vortexhez (Ferrari) képest. Kettejük párharcára a soron következő nagydíjon, Monacóban is érdemes lesz odafigyelni.

"Monaco szerintem nehéz lesz, mert sokat lehet hibázni. Bízom benne, hogy

sikerül ép autóval befejezni a versenyt. "

Arra a kérdésre, hogy mit vár a szezon hátralévő részében magától, pozitívan válaszolt.

"Biztos sokat fognak gyorsulni az ellenfelek az év folyamán, én legalább

szeretném tartani a tempót velük. Most olyan pályák jönnek, amiket jobban

szeretek, ezért remélem, jobb eredményeket is tudok elérni. "

Ezúton is sok sikert kívánunk Neked Ádi!

Az aktuális tabella itt érhető el:

https://www.trustliga.hu/masolat-versenynaptar3/

2020.04.05.-én, Vasárnap, 18:10 kor tartsatok velünk, Monacóval várunk benneteket!