Villáminterjú - BAHRAIN

2020.03.15

A virtuális F1 TOP liga legnagyobb előnye napjainkban, hogy nem kérdés lesz-e a futam a hétvégén.

Sanyi (Red Bull) jól is kezdte a szezont meg nem is. A tempója Ausztráliában mindenképpen az élmezőnyhöz méltó volt, azonban nem tudta kellő mennyiségű pontokra váltani.

"Igen, valahogy jó volt a tempóm Melbourne-ben. - kezdett bele Sanyi. Aztán a futamon egy apró hiba miatt Zolival összeértünk és megpördültem talán a Safety Car mögött, amitől visszahűltek a gumik és így túlcsúsztam az íven, így hát ez lett az eredmény. A káosz futam sem jött össze, de pozitívan tekintek a jövőre."

Sanyi a 10. helyet foglalta el összetettben a szezonnyitó után, Bahrainben aztán a tabella 6. helyére ugrott, de Sanyi leginkább a dobogóval volna elégedett.

"Bahrein... az sem alakult túl sikeresre, de nagy igazság az is, hogy nagyon erős a mezőny és nem érhet el mindenki jó eredményt!  Ettől függetlenül a dobogó a cél mind egyéni, mind konstruktőri szinten."

Az idei szezonban Sanyi már a Red Bull színeiben versenyzik,

"Kicsit még szokatlan, de dolgozunk rajta csapatársammal (Cucu - a szerk.), hogy fejlődjünk. A ponttáblázatban Ádi(McLaren) van előttem, aki egy fiatal és nagyon tehetséges versenyző. Biztos vagyok benne, hogy sok jó csatát fogunk vívni még."

A tabella tejétén Zolit találjuk, aki jelen állás szerint 24 ponttal vezeti a bajnokságot. KicsiRikinek jutott a hálás feladat, hogy egy csapatot alkosson Vele.

"Beszélgettünk Zoli mesterrel és kérdeztem tőle, hogy szerinte mivel tudnám segíteni őt futamról futamra." - Avatott be minket KicsiRiki." Mindössze egy dolgot kért tőlem, hogy hozzam be az autót. Az sem baj, ha utolsó leszek! Hál' Istennek, eddig sikerült is.

Riki azon kevesek közé tartozik, akik egyetlen hibapont nélkül teljesítették az elmúlt futamokat.

"Annak még jobban örülök, hogy az elvártnál kicsit jobban teljesítettem, mert eddig sikerült hibapontok nélkül teljesítenem az összes futamot, így már nem érzem magam feszélyezve a futamokon és úgy érzem, hogy ezeket teljesíteni is lehet futamról futamra!"

Ezúton is sok sikert kívánunk Sanyinak és KicsiRikinek!

Amennyiben lemaradtál volna a legutóbbi futamról, ezen a linken elérheted:

https://www.youtube.com/watch?v=suIiCZi7SrM&t=2328s

Vasárnap 18:10-kor Kínában találkozunk! Tartsatok velünk!

Vortext