Véget ért a vezetői válság!

2020.04.28

Lambo marad, Pori és Sóska új tisztséggel büszkélkedhet! Már csak 1 nyitott kérdés maradt...

Amint azt tudjátok, sajnálatos módon az elmúlt hét nem igazán az F1-es motorok zajától volt hangos a ligán belül. Inkább a vezetői válság tartotta izgalomban a ligatagokat és a követőket. Egy bejegyzés kapcsán kialakult egy belső vezetői válság, amire nem igazán a szépség, inkább a felfokozott lelkiállapotok ütközésérből adódó nyers indulat volt jellemző. 

Sóska megnövekedett civil feladataira hivatkozva lemondott a liga vezetőségi pozíciójáról határozatlan időre. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy Sosi a későbbiekben nem lesz ligavezető, de jelenleg ez már nem fér bele az idejébe.

A helyére a ligán belüli köztiszteletben álló Pori került, így Lambo is elfogadta az újra felkérést a vezetőségi tevékenység jövőbeni gyakorlására.

Sóska a fenti okok miatt (időhiány) nem fogadta el a megüresedett versenybírói tisztséget sem, így az a pozi egyelőre üresen maradt. Az új vezetőség Sosi támogatásával egyetértett abban, hogy a harmadik steward személyét illetően önálló hatáskörben fog hamarosan döntést hozni a megmaradt két versenybíró Gonosz és Zoli.

Tehát a végleges megoldás a vezetők személyét illetően: Sanyi, Pori, Lambo

Ezen felül a vezetőség véleményét összefoglalva Lambo a következőket szeretné még bejelenteni:

"Sóska iránt érzett baráti tisztelet és elismerés okán az új vezetőség első egyhangú döntése az volt, hogy Sosit ligánk Örökös Tiszteletbeli Elnökévé választottuk, amely nem csak 1 titulus. Megállapodtunk nagy egyetértésben abban, hogy Sosi véleményét minden fontos, a ligát érintő kérdésben ki fogjuk kérni a jövőben is, amikor csak alkalmunk lesz rá.

Továbbá minden tagnak és követőnek köszönjük az őszinte aggódását és támogatását ebben a nehéz helyzetben, 

A válság persze arra is jó lehet, hogy egy megújult szellemiséggel az egekbe röpítse mindazt, amiért együtt, tiszta szívvel és lélekkel teszünk nap mint nap, mert igazán fontos számunkra.

Legyen ez a végszó és kíváncsian várjuk, vajon ki kapja meg a bizalmat a harmadik versenybírói pozícióra.