Újoncaink: Poliak, Sanci, Geri és Tomi

2020.05.15

2020.05.17-én fordulóponthoz érkezett a TOP liga! A folyamatosan bővülő és növekvő létszámnak köszönhetően a hétvégén 20 fő áll rajthoz a Német GP-n.

Poliak nevét már jól ismerhetik a minket követők, 4 futamot is teljesített a ligában, egyelőre a 14. hely a legfényesebb a neve mellett, de elszántsága garantáltan kifizetődik a későbbiekben. "Ipari kémeink" jelentései  szerint most "fejlesztette" technikáját, és a jövőben egy Thrustmaster T500 kormánnyal veszi fel a kesztyűt a riválisai ellen.

"Szlovákiából származok és itt is élek - mutatkozott be Poliak. "32 éves vagyok és nincs semmi tapasztalatom, teljesen kezdő vagyok a szimulátorok világban. Olyan céllal érkeztem, hogy a liga legjobbja legyek. Követem az F1-et és a régi pilóták közül Senna, vagy nem olyan régiek közül Alonso a nagy kedvencem. Most az újak közül Carlos Sainz JR akiknek szurkolok, és Juve szurkolóként örülök, hogy a Ferrarihoz kerül."

Sanci, Tomi és Geri a hétvégén mutatkozik be először a Német GP-n. Az előzetes tesztek alapján joggal reménykedhetnek egy kitűnő eredményben. A Srácok jelenleg joystick-kal élvezik a versenyést, de mindannyiuk tervezi, hogy kormányra vált.

"44 éves múltam és Németországban élek már hetedik éve. Online ligában nem játszottam, a TOP liga az első, így a tapasztalatom csekély." - avatott be minket Sanci. "A Ranked versenyben elértem a maximumot, ami szerintem nem egyszerű, főleg nem megtartani, de a kettőt össze sem lehet hasonlítani. Online egyébként ez év februárjában kezdtem játszani, előtte offline világbajnokságot játszottam. Az első F1 es versenyem a 2000-es évek elején lehetett, ha jól emlékszem. Első 4-5 évben billentyűzeten, majd utána áttértem a controller-re. Kb. 2010-ig játszottam PC-n, utána 9 év szünet, és most újra megfertőzött."

Sanci a céljairól is mesélt.

"A célom igazából folyamatosan fejlődni, ami nem könnyű, de rajta vagyok. Hiányzott már az izgalom, van tétje a dolognak. Törekedni fogok, hogy dobogón álljak majd egyszer."

Geri Vettel szurkoló, 19 éves és Dömsödről játszik.

"Joystick-kal játszom és az összes verseny alapú játékot így játszom, de tervben van egy kormány, hogy azért egy nagyobb élményt nyújtson! - derül ki, hogy bár Geri tapasztalt a játékok területén, ez lesz az első komoly megmérettetése. "Abszolút nincs még tapasztalatom online ligákban, így ez az első lehetőségem! A céljaimat nem szeretném túllőni, én maximálisan elégedett leszek magammal, ha a középmezőnyben helyt tudok állni. Még egyszer köszönöm a befogadást!"

"21 éves vagyok és Ráckevéről játszom Joystick-kal, de nálam is tervben van egy kormány, pontosabban egy Logitech G29-es." - válaszolt kérdésünkre Tomi. "Volt korábban egy online liga, amiben versenyeztem, de valahogy felbomlott és nem is lett vége, de élveztem azt is nagyon. Eléggé maximalista vagyok. Ha valaki elvárja tőlem a 100%-ot, akkor 120-150%-ot nyújtok, mert a lehető legjobbat akarom kihozni abból az adott kihívásból. Konkrét célom nincs egyelőre, de nyilván minél több pontot szeretnék gyűjteni és minél magasabban lenni a tabellán. Kedvenc pilótám Charles Leclerc, aki hatalmas tehetség szerintem. Remélem egyszer valahogy egy kép is készül rólunk, akkor úgy érezném, hogy teljesült egy álmom. Vasárnap találkozunk!"

Az újonnan csatlakozott versenytársainknak szívből kívánjuk, hogy érjék el céljaikat, és a lehető legnagyobb sikerekben és örömteli versenyzésben legyen részük!

Isten hozott bennetek!

2020.05.17-én, Vasárnap, 18:10-kor tartsatok velünk, a TOP liga 11. fordulója következik.


béel