Újoncaink rovat

2020.05.24

A múlt heti nagydíjon bemutattuk a kedves olvasóinknak Poliakot, Sancit, Gerit és Tomit. Ezen a héten újabb ligatársunkat szeretnénk Nektek bemutatni.

Szecskamester (Szecskamester_13) Szlovákiából játszik velünk.


"Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Párkányból játszom, de előtte Jánoshalmán éltem. Logisztikus vagyok, de van mezőgazdasági végzettségem is. A Forma 1-et 2007 óta követem. Azóta Ferrari drukker vagyok. Kedvenc pilótám Kimi. De nagyon szurkolok az ifjú titánoknak is. Kontrolleres vagyok, kb. 2 hónapja játszom a 19-es játékkal. A most hétvégén zajló pályán, a belga spa-francorchamps-en szerdán mentem először. Célom egyelőre a Gold ligába bekerülés és a középmezőny. Később 1-2 dobogós helyezés. Kedvenc pályáim: Monza, Bahrein és Abu Dhabi.

Pronger (Pronger87) Székesfehérvárról csatlakozott hozzánk.

"32 éves vagyok és sima kontrollert használok. Gyerekkorom óta játszok autós játékokkal, nagy NFS fan vagyok. Project Cars-t is nagyon szerettem. Idén kezdtem el tolni az F1-et a 2018-al, amiben 4 szezont játszottam végig. Aztán megvettem a 2019-et is. Ferrari a kedvenc csapatom és Leclerc-nek drukkolok. de Schumacher a kedvencem és a legjobb, Őrajta nőttem fel. Hobbi szinten űzöm a játékot, szeretem, ha jó a társaság. Karantén alatt kezdett el érdekelni az esport."

Lugo (Lugoforpresident) Pest Megyéből játszik és 24 éves.

"Én Taksonyból játszom Controllerrel. Az első játékom az F1 99-02 volt még PC-re, utána hosszú kihagyás következett. PS4-en a 2017-es F1-gyel játszottam pár futamot. A 2019-es játékkal november óta játszom. Fejlődni szeretnék, egy jó hangulatú és lendületes csapatot kerestem, akikkel összemérhetjük tudásunkat. Én is kisgyerekkorom óta a Ferrarinak szurkolok, jó lenne őket 13 év után újra világbajnokként látni."

Újoncaink a mai napon mutatkoznak be, akik az első két helyért fognak megküzdeni a GOLD liga belga fordulójában való indulásáért.

Sok sikert kívánunk hozzá! A GOLD liga jelezte, egy emberként fogják nézni a futamot, TI se hagyjátok ki!


béel