!BREAKING: TomiTA visszavonul!

2020.11.29


A Haas csapata felbomlani látszik, miután TomiTA bejelentette, visszavonul a versenyzéstől.

"Hatalmas köszönetet jár a Trust csapatának, hogy befogadtak és segítettek nekem. Mostanra szembesültem vele, hogy ez fejben mekkora teher... Tiszteletem minden tagnak, aki ezt a sportot űzi."

"Nehéz döntést hoztam. Az utolsó 4 futamom katasztrófa volt. Nagyon nem voltam megelégedve magammal, nem azok a számok jöttek, amiket vártam, hibát hibára halmoztam és ez mind a fejben lévő mentális fáradtság. A Season 2 évadzáró Ausztrál versenye lesz az utolsó versenynem, és azért döntöttem így mert szellemileg kimerültem."

"A jövőben mindenképpen nézni fogom a közvetítést és szurkolok majd a srácoknak. Remélem izgalmas futamokat láthatunk majd a jövőben is. Köszönöm, hogy veletek versenyezhettem!"

Tomi az elmúlt 15 versenyen 1 alkalommal a győzelmet is megélhette, Bakuban tudott a dobogó legfelső fokára állni. Ezen túl 4 Káoszutam győzelmet ünnepelhetett, a legjobb időmérős teljesítménye pedig egy második hely (Hungaroring) mindezidáig. Továbbá ő az első, aki legyőzni látszik a 2x bajnok Zolit, mint csapattárs.

További 4 futam van hátra a szezonból, amin még láthatjuk rajthoz állni TomiTA-át, utána pedig eldől ki lehet Zoli csapattársa. A szabadon maradt ülésre tehát szabadon lehet jelentkezni mostantól.

TomiTA-nak sok sikert kívánunk a hátralévő futamain, örülünk, hogy megismerhettünk!

BéeL