Loadmaxx interjú

2020.09.25

Teljes a Trust mezőnye. Múlt héten már a pályán bemutatkozott az új pilóta, de itt az ideje hogy meséljen magáról. Loadmaxx Szecskamester oldalán harcol most a Williams istállóban amíg nem érkezik egy új pilóta hiszen akkor már selejtezniük kell.

Honnan játszol és mióta illetve milyen eszközzel terelgeted az autód?

Én Szegedről játszom, F1-es játékokkal 2010 óta játszom de eddig csak offline módokkal játszottam. Nem használok semmilyen segítséget a játékban és kormánnyal játszom Hori racing wheel a neve.

Mióta követed a Forma1-et és ki a kedvenc pilótád illetve csapatod?

Az F1-et követem mióta az eszemet tudom és mindig is imádtam. Kedvenc csapatom jelenleg a Red Bull és a kedvenc pilótám Verstappen, régebben ez Rosberg volt de a visszavonulását követően új kedvencet kellett választanom és ő lett Verstappen.

Milyennek láttad a bemutatkozó futamodat és mik a céljaid idén?

Az időmérővel nagyon elégedett voltam bár úgy érzem jobb is lehetett volna, a rajtnál nagyon óvatos voltam ezért buktam pár pozíciót és sajnos egy bug miatt ki kellett állnom a versenyből de nagyon élveztem. A célom az hogy legalább 1x a dobogóra álljak idén.

Loadmaxx-nek sok sikert kívánok az egész szezonra, a dobogó amint sikerül neki, érkezik vele az újabb cikk. A dobogón ünnepelve pezsgőt még nem ihat hiszen csak 16 éves.

Hétvégén 18:30 perckor egy nehéz de annál élvezetesebb pályán fog össze csapni a mezőny, Kínában.

A héten történő gyakorlások során rettentően nehéz megjósolni az eredményt a mezőny nagyon szoros.

Szécsi Árpád