Következő verseny rovat (Monaco)

2020.04.04

Monte Carlo, Monaco

A főfutam is káosz futam lehet! Lassan túl vagyunk a bajnokság harmadán, de előtte még kirándulunk egyet a híres Monte-Carloba. A bakui versenyből kiindulva törésekből és safetycarból nem lesz hiány nézőink nagy örömére.

Zoli 5 főfutamból négyet megnyert, rajta kívül csak Gonosz rendelkezik futamgyőzelemmel. Ha valahol lehet majd új futamgyőztes üdvözölni, az Monaco, de azon sem lennénk meglepődve, ha a középmezőnyből odaérne valaki a dobogóra.

Spanyolország hozott izgalmakat, Dani (Alfa Romeo) a szezon legjobb időmérős eredményét (7. hely) mutatta be, Lambo (7. hely - Ferrari), Szemi (8. hely - TorroRosso) és Cucu (9. hely - Red Bull) pedig a legjobb főfutam teljesítményét nyújtotta.

A tabellán Pori, Vortex és Dani tudott feljebb lépni egy pozíciót, Enosz, Ádi és Tunyo kárára.

Zoli (162 pont) tetemes, 35 pontos előnnyel érkezik a hercegségbe, a tabella TOP 3 helyezettjét még Gonosz (127 p.) és Pori (102,5 p) alkotja.

A csapatbajnokságban a McLarennek vana legnagyobb esélye elkapni a Haas-t, 25 pontos hátrány egy jó futammal ledolgozható, a 3. helyen a Gonosz - Dani Alfa Romeo párost találjuk közvetlenül a McLarenek mögött, 145,5 ponttal.

Monacóban valószínűleg többet számít majd a stabil vezetés, a gyorsasággal szemben, egy pici hiba, és a boxkiállás keresztül húzza az esélyeket.

Az aktuális tabella itt érhető el:

https://www.trustliga.hu/masolat-versenynaptar3/

Monte Carlo, Monaco

Jellege: Utcai pálya

Leghosszabb egyenes: 669 m

Pályahossz 3337 m

Főfutam versenytáv: 39 kör / 130,143 km

Káosz futam versenytáv: 20 kör / 66,740 km

Április 5-én Vasárnap 18:10kor tartsatok velünk!

Amennyiben szereted az autósportot és szívesen kipróbálnád magad szervezett körülmények között, ne habozz, jelentkezz a www.trustliga.hu weboldalon itt!

TxetroV