Következő verseny rovat (KÍNA)

2020.03.15

Egy kis esélylatolgatás Vortext tollából 

A következő futam - Sanghaj, Kína

A világ a koronavírustól hangos. A sporteseményeket, többek között a Forma-1-et törölték és nem lehet tudni, hogy mikor normalizálódik a helyzet. Az viszont biztos, hogy a Trust Online Paddock soron következő versenye nem máshol, mint Kínában kerül megrendezésre, na persze csak virtuálisan, így nincs miért aggódni.

Az egyéni versenyben 4 embert érdemes kiemelni és odafigyelni majd rájuk. Zoli (68 pont) 2 verseny után 21 pontos előnnyel érkezik Kínába, természetesen a győzelemért jön, de nem feledkezhetünk el a 3 kihívóról, Gonoszról (47 pont), Enoszról (43,5 pont) és Poriról (41 pont).

Gonosz (Alfa Romeo) a legutóbbi verseny győzteseként önbizalomtól teli, és ha Bahrainben túl tudott járni közvetlen riválisai eszén, akkor ma miért ne sikerülhetne?! Egy jól sikerült versennyel a 21 pont még ma ledolgozható, de ehhez Zolinak is nagyot kell hibáznia.

Enosz (McLaren) minden versenyen megmutatja, hogy nem körbenézni jött ide, határozottan a legnagyobb trófeát akarja magának, bár eddig nem a legjobban alakultak a dolgai. Talán a keze remeg meg, talán az izgalom, talán a szerencse, de a tempója megkérdőjelezhetetlen. Még 16 főfutam és 16 káosz futam áll a rendelkezésére, hogy ledolgozza 25,5 pontos hátrányát.

Pori (Renault) Kezd feléledni, a tempó jó, már csak a részleteken múlik minden. 2,5 pontos hátrányban van Enoszhoz képest, így számára mindenképpen fontos, hogy Enosz előtt tudja befejezni a versenyeket.

A csapatversenyben is a Haas áll a tabella tetején, pontazonossággal követi Zolit és KicsiRikit a McLaren (Enosz - Ádivettel) és az Alfa Romeo (Gonosz - HUNDani).

A középmezőny kiélezett, és bármi megtörténhet. Vortex, Mike, Ádivettel, Sanyi, HUNDani, Tunyo és még sorolhatnánk, bárki bármikor oda érhet, kifejezetten izgalmas lesz nézni, ki hogyan tud teljesíteni Kínában.

Március 15.-én 18:10 kor minden kiderül, tartsatok velünk!

Az aktuális tabella itt érhető el:

Sanghai International Circuit

Épített pálya

16 kanyar

Főfutam: 28 kör (152,628 km)

Káoszfutam: 14 kör (76,314 km)

Céltól az első kanyarig: 267 m

Leghosszabb egyenes: 1397 m

Ha szereted az autósportot és szívesen kipróbálnád magad, csatalakozz hozzánk, szeretettel várunk!