Következő verseny rovat: (Silverstone)

2020.05.08

Félidő a TOP ligában! Silverstone Nagy Britannia

Zoli (Haas) ismét az élen! Gonosz (Alfa Romeo) mindössze 3,5 pont hátrányban várja a revansot, amelyet a brit Silverstone-ban rendeznek meg 2020.05.10-én vasárnap.

Az Angol Nagydíj kétség kívül a nagyágyúk csatájáról fog szólni első sorban, és ugyan a bajnok "ladásunk" Pori (Renault) megelőzte Enoszt (McLaren) a bajnoki tabellán, sőt megnyugtató előnyre tett szert, a dobogó legalsó fokáért folyó küzdelem sem ért véget közel sem. Már csak azért sem, mert Sanyi és a Red Bull vészesen közeleg Enoszra, így a trió egymás elleni teljesítményét is érdemes lesz figyelni vasárnap este.

Vortex visszaelőzte Ádit a középmezőny élén, és Tunyo kapaszkodik rohamléptekben. A Mercedes és a Ferrari csatája amúgy is izgalmasnak ígérkezik, Jampy 3 futam alatt több pontot tudott gyűjteni, mint elődje Mike 4 verseny alatt, így vitathatatlanul felfele ívelő tendenciát mutat a Mercedes. A másik oldalon Lambo meggyőző tempója mutatkozik az időmérőkön, ám a jó eredmény még nem jött össze, így ember legyen a talpán, aki előre látja a két csapat párharcának győztesét.

Az Alfa Romeo és a McLaren szoros küzdelme persze folytatódik, vajon a Haasnak vagy a Renaultnak sikerül közelebb férkőzniük a trónhoz?

A Torro Rossotól már megszokhattuk az izgalmas házi csatákat, gyakorlatilag minden versenyen meg kell vívniuk egymással. Jelen pillanatban Luigi-nél az előny, 11 ponttal ő áll előrébb a ranglétrán, és biztosra vehetjük, hogy Silverstone után csökken a különbség ha Szemin múlik.

A tabella itt érhető el:

aktuális tabella

Silverstone, Nagy-Britannia

SilverstoneCircuit

Épített (reptéri) pálya

Pályahossz: 5891 m

Főfutam versenytáv: 26 kör / 153,166 km

Káosz futam versenytáv: 13 kör / 76,583 km

Leghosszabb egyenes: 1034 m

Vasárnap 18:10 perckor tarts velünk youtube csatornánkon!

Ha szenvedélyed az autósport, és szívesen kipróbálnád magad szervezett körülmények között, jelentkezz bátran tesztvezetésre, vagy egyenesen versenyzőnek az alábbi linken:

jelentkezés


BéeL