KicsiRiki visszatért hozzánk!

2021.01.12

KicsiRiki a mezőnyben már rutinosnak számít, hiszen korábban már sokat versenyzett a ligában most viszont neki is új minden. Szombaton az Assist ligában Fekete Lacival alkot egy csapatot a Mercedesnél, vasárnap az Elite ligában HunDanival lesz egy csapatban a Racing Pointban.

"Szia. Köszönöm szépen hogy megkerestél. Az ok amiért visszatértem az a fejlődés. Nagyon megforgott, hogy mindenki rászánta magát az egyenlő esélyekkel való versenyzésre, leszámítva az éveket amióta játszik. Nos én 2019-el kezdtem játszani. Előtte nem játszottam semmilyen autós játékkal! Joyjal kezdtem pár hónapig aztán vettem egy G29-et. Félig kikapcsolt assistal ami azt jelenti hogy no fék assist médium TC és manuális váltó. 2020-at már nulla assistal kezdtem és ahhoz képest, hogy heti 2-3 órát tudok rászánni elég jól megy szerszerintem. Én úgy vélem, hogy az első 12-ben van helyem, de ha nem férek be akkor sem leszek elkeseredve hisz itt mindenki nagyon jó versenyző és a jobbtól nem szégyen veszíteni."

Köszönöm Rikinek, hogy a rendelkezésemre állt. Sok sikert kívánok neki a szezonban, hiszen ő is két bajnokságban vesz részt.