Évértékelés

2020.12.30

Szervusztok Kedves Ligatársak, a Ligáért Dolgozók és Külső Szemlélődők!

Ahogy minden valamire való szervezetnél, a TRUST-nál is érdemes megvizsgálni, miről is szólt ez az esztendő. Érdemes azért, mert tanulni lehet belőle, tapasztalatot szerzünk és persze azért is, hogy lássuk, milyen irányba, merre visz az utunk.

Nos, azt gondolom, az ív, amit bejártunk az év elejétől máig, igen domború és reménnyel tölthet el bennünket a tény, hogy itt vagyunk mi mind együtt, barátilag rivalizálni, csipkelődni és persze fáradhatatlanul dolgozni minden egyes pillanatnyi sikerért.

Az első hónapok arról szóltak, hogy egy ártalmatlan és bosszantó momentum miatt az eredeti TRUST kettészakadt. Ebben a helyzetben valljuk meg őszintén, nem sok remény mutatkozott komoly bajnokság szervezésére.

A csalódottságból és elkeseredésből felocsúdva hatalmas hittel és lendülettel kezdtük építeni mindazt, ami ma a TRUST LIGA.

Először is megalkottuk az alapszabályzatunkat és ezzel párhuzamosan létrehoztuk ezt a weboldalt, ahol nem csak mi, ligatagok tudunk informálódni, de külső szemlélődők is ránk találhattak és ezt meg is teszik azóta is.

Az alapszabály megalkotásával szervezett keretek közé került minden, ami nem a játék maga, de elengedhetetlenül szükség volt rá.

Bevezettük a versenyenkénti nevezési díjat, ami lehetőséget teremtett a fejlődésre, komolyabb díjazásra, profi stúdió bérlésére a kommentáros streem-ekhez és még egy személyes ligatalit is tudtunk finanszírozni belőle, köszönjük!

Objektív szemléletű és komoly tapasztalatokkal rendelkező versenybíróságot hoztunk létre, amely a közösségben, a rivalizálásból eredendően adódó feszültségeket volt hivatott elsimítani.... és működött!!!! Köszönet érte mindenkinek!

Készíttettünk egy saját indulót, logo-t, videókat, plakátokat, matricákat és kulcstartókat a Season1 folyamán, ezek mind az összetartozás hírét vitték sokfelé és ennek is meglett az eredménye.

Decemberben megvásároltuk a liga jövőbeni szimbólumát, amely egy több, mint 90 cm-es trófea. Ennek a Trust Vándordíjnak kell leginkább a motiváló szerepet betöltenie minden következő általunk kiírt bajnokságban.

Komoly versenyző nemigen hagyott el bennünket, úgy érzem, mindenki értékeli a befektetett munkát, a "sportág" iránti elkötelezettséget.

Szinte változatlan gárdával indul útjára alig 10 nap múlva a 2 bajnokságot is felölelő Season3 és már a Season4-re is léteznek tervezett elképzelések. Mi ez, ha nem eredmény?!

Hát Cimborák! 

Ez itt fent nem a "csak a szépre emlékezünk" rovat! Gyakorlatilag mesébe illő a fejlődés is és az összetartozás is. Én a magam részéről mélyen büszke vagyok mindnyájatokra és köszönöm a töretlen bizalmatokat, amely továbbrepítheti ezt a kis közösséget egészen az égig! Mert ez a cél!

Egészségben, Eredményekben Gazdag, Békés, Boldog Új Évet Kívánok!

Köszönettel,

lacibá