ENOSZ

2021.04.17

Enosz: "Versenyről versenyre hibáztam."

Enosz (Mercedes) nem elégedett a Season 3-ban nyújtott teljesítményével. A liga egyik leggyorsabb versenyzője a negyedik helyet foglalja el a tabellán 36 pont hátrányban a harmadikhoz, Vortexhez (Ferrari) képest. Season 2-ben a legtöbb, azaz 9 győzelmet szerző szimulátorpilóta ezúttal harmadik helyekkel kellett megelégednie, miután mind az 5 dobogós helyezésére a bronzérem emlékezteti majd a jövőben. Enosz neve mellett 4 pole pozíció, 1 leggyorsabb kör, 0 kiesés és 2 Káoszfutamgyőzelem áll.

"Azt gondolom nem ez volt életem szezonja! Nagyon nehezen indult a szezon. A versenyek első részében még egész jól teljesítettem, de nagyon messze voltam Ádi és Maxi (Williams - a bajnokcsapat) tempójához képest. Mostanra az időmérőn már talán egy szinten vagyok velük versenyen viszont még nem. Nehéz volt számomra, hiszen egy új csapattárssal kezdtem bele az évbe, akivel nem is ismertük egymást. Nem volt meg sajnos az a stabil csapat mellettem így én is instabillá váltam és jöttek a hibák. Versenyről versenyre hibáztam. Ádi persze csak nyerte kegyetlenül a futamokat. Kiváló teljesítményt mutatott idén és senki nem volt ellenfele a pályákon. A legközelebb Maxi volt hozzá, de ő sem tudta egy ideig megverni. A szezon alatt kialakult egy négyes. Ádi, Maxi, Vortex és Én. Néha még talán Gonosz és Zoli (Alfa Romeo) tudott ott lenni az élen, de mi 4-en csatáztunk legtöbbet a mezőny elején. Ez azért valamennyire vigasztalt. A Williams csapatbajnoki címe kb. a 4. futamon vált számomra biztossá. Hosszú szezon volt nekem, kicsit örülők, hogy vége. Még egy futamunk hátra van. Ugyan a Williams nem áll rajthoz, de a tabellán már nincs sok valós esélyem, mindenesetre szeretném futamgyőzelemmel zárni az idényt, ha már ekkora lehetőség van rá, hogy Ádi és Maxi nem indul,. Persze biztos vagyok benne, hogy Vortex is így van vele. Izgalmas lesz ez az olasz forduló még, az biztos. Utána pedig egy kevés pihi és kezdődhet a Silly Season." - mutatott előre a Season 2 csapatbajnoka, a Mercedes versenyzője, aki legnagyobb riválisaival alkot majd egy csapatot.

A hétvégén szezonzáró Olasz Futam, minden kérdés lezárul, minden rivalizálás véget ér. Tarts velünk pénteken és szombaton 19:00 órakor (P7-Assits bajnoki forduló) és vasárnap 18:00 órakor (Elite bajnoki forduló).

Sityiisutyi