CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

2020.09.03

Jelentkezz Magyarország legizgalmasabb F1 Esport bajnokságába!

A Trust Online Paddock, szimulátor körökben csak Trust ligaként ismert F1 Esport bajnokság, felvételt hirdet bajnokságába.

A liga jelenleg 19 főből áll, így a rajtrácson már csak egyetlen szabad ülés van, legyen a Tiéd!

Jelentkezz a www.trustliga.hu weboldalon a jelentkezés menüpont alatt, a versenyzőnek jelentkezem mezőre kattintva.

Miért a Trust ligát válasszam?

A Trust Online Paddock tökéletes egyensúlyt teremt a profi virtuális autóversenyzés és a társasági élet között. A jelenleg futó bajnokságunkban sokszor az első 15 versenyző egy másodpercen belül van, legutóbb fél másodperc sem volt az első és a tizedik között, és nem ritka, hogy az első három helyezett 1 tizeden belül van. Tehát a verseny szoros, végtelenül izgalmas, komoly felkészülést igényel. A versenyeket élőben közvetíti a LvL Up Esport Bár és folyamatosan jelennek meg cikkek versenyzőinkről és versenyeinkről a honlapon. Továbbá egy napról napra, folyamatosan jó hangulatban zajló edzés az, ami miatt alig várjuk, hogy esténként oda ülhessünk a kormány elé.

Kezdőknek, vagy profiknak való a Trust liga?

A Trust liga valahol a kettő között helyezkedik el. Ahhoz, hogy valaki bajnoki címért, vagy csak az élmezőnyben harcolhasson sok-sok gyakorlásra van szüksége. A liga legjobbjai helytállnának bármelyik rivális bajnokságban. Ugyanakkor a kezdőknek is kitűnő lehetőség, hiszen a legtöbb vezetést segítő segédlet használható versenyről versenyre, így meg van adva a tér a tapasztalatlanoknak is a fejlődésre, továbbá gyakorlással hamar a mezőny sűrűjébe lehet kerülni.

Mit vár el a Trust egy új jelentkezőtől?

Szenvedélyt. Ebben a ligában nem lehet érvényesülni, ha valaki nem készül fel versenyről versenyre. Minden nap van szervezett edzés, és elvárás, hogy kéthetente legalább öt alkalommal minden versenyző megjelenjen a minőségi mezőny érdekében. Ezentúl Nálunk nagyon fontos szempont a társaság maga. Nyitott és befogadó közösségünk örömmel bővül hozzánk hasonló szenvedélyű tagokkal. Egy fontos kitétel van, a bajnokságban nem lehet fékrásegítő segédletet használni.

Kizárólag kormánnyal jelentkezhetek?

Nem. Tény, hogy szeretnénk, hogy idővel minél profibb bajnokságunk legyen minden szempontból. Véleményünk szerint a controller kiindulási pontnak tökéletes, a mezőny 1/3 része jelenleg is controllerrel játszik és szép sikereket lehet elérni vele, bár ezidáig futamgyőzelem csak kormánnyal versenyzőknek sikerült.

Mi történik, ha az üresen maradt 1 helyre többen is jelentkeznek?

Mindenre van kész terv. Mindenkit szívesen látunk. Jelen pillanatban a Williams autói kifejezetten az újonnan érkező pilótáknak van fenntartva. Ez azt jelenti, hogy a fix 18 pilótán kívüliek egy 18 perces időmérőn döntik el hétről hétre, hogy ki az a 2, aki rajthoz állhat a futamon. Természetesen kellő mennyiségű friss tag esetében elindítjuk a Silver ligát, amely folyamatos versenyzési lehetőséget biztosít minden tagunk számára.

Van már tapasztalatom liga versenyzésben, csatlakozhatok?

Az F1 Esporttal foglalkozó ligák kapcsolatban állnak egymással. Amennyiben más ligában versenyezel, és engedélyezik Neked, hogy nálunk is versenyezz, úgy nincs akadálya a csatlakozásnak.

Mit kell tennem, ha csatlakoznék?

Látogass el a www.trusrliga.hu oldalra, és jelentkezz. Ezek után felkeresünk Téged, és meginvitálunk 3 közös edzésre. A közös edzések után, ha kölcsönösen úgy gondoljuk, csatlakozol a bajnoksághoz. Tempó tekintetében a 107%-os szabályt alkalmazzuk, azonban a lassúság nem lehet akadály. Adott esetben segítséget is nyújtunk Neked.

Ha kérdés merül fel, vedd fel velünk a kapcsolatot a vezetoseg@trustliga.hu email címen, állunk rendelkezésedre!

TRUST LIGA