SZOROS!!!!

2020.12.17

6 pont!!!

Mindössze ennyi különbség van az első három pilóta között. A bajnokságban a legfontosabb kérdés még teljesen nyitott. Ki lesz a bajnok? Ádi (Racing Point) 393 ponttal áll az élen, őt követi Geri (Mercedes) 391,5 ponttal, Enosz (Mercedes) pedig 387 pontot gyűjtött eddig. A szezonzáró Ausztráliában lesz a nagyszerű Melbourne aszfaltcsíkon. Megjósolni nem lehet ki lesz a bajnok. A statisztikák alapján a pilóták így állnak az utolsó hétvége előtt. 

Az időmérők királya Enosz lett 9 időmérős első rajtkockával. Geri és Ádi 3-3 alkalommal volt a leggyorsabb időmérő edzésen.

 Főfutam győzelemben szintén Enosz diadalmaskodott 7 elsőséggel. Ádinak 5 és Gerinek 2 győzelem áll a neve mellett. 

Káoszfutamok tekintetében Ádi volt a legjobb 8 győzelemmel, mögötte Enosz 4 és Geri 2 sikert tudhat maga mögött. 

Főfutam dobogókból. Geri áll a legjobban ő 12 alkalommal ünnepelhetett a pódiumon. 

Ádi 11 - szer kortyolhatott a pezsgőből, ehhez képest Enosz csak 9-szer. A liga fennállása óta nem volt ilyen kiszámíthatatlan és szoros egy bajnokság. A legnagyobb kérdésre az utolsó futamon kapunk választ. Több pilóta is azt nyilatkozta, megjósolhatatlan ki örülhet a legvégén. 

Új bajnokot avatunk az már biztos. A 3 pilóta élete formájában van jelenleg és mindent megtesznek a végső sikerért. A ligán belül is napi szinten előjön a többi versenyző között a téma. Enosz, Ádi vagy Geri? Ha te sem szeretnél lemaradni a bajnoki címet elődöntő hétvégéről akkor most Vasárnap 18:30 perckor ne legyen semmi programod csak ülj le a számítógép vagy mobil telefonod elé. Kapcsold be az élő adást dőlj hátra és élvezd. Bárki is nyeri meg a bajnokságot megérdemli.

Sok sikert a pilótáknak. Jöjjön a várva várt szezonzáró.

Szécsi Árpád