Breaking: Mike elköszönt

2020.03.24

A hétvégén került megrendezésre a TOP liga negyedik fordulója, amelynek Baku adott otthont. A versenyt Zoli húzta be, ezzel tovább növelve bajnoki reményeit. Interjúkat olvashattok a Pódiuminterjúk rovatban...

A versenynek sajnos kevésbé pozitív aspektusai is vannak. A hétvégén utoljára versenyzett a mezőnyben Mike (Mercedes), aki megköszönve a lehetőséget visszavonul a bajnokságból.

Mike a 4 verseny alatt 20,5 pontot gyűjtött, amellyel jelenleg a 9. helyet foglalja el a tabellán. A megrendezett 4 főfutam és 4 káosz futamból 5 alkalommal tudott büntetés nélkül célba érni, és összesen 10 mp büntetés került a neve mellé. A Mercedes stream-ben jártas versenyzőjének legjobb kvalifikációs eredménye egy 5. pozíció volt, amelyet Kínában ért el. A legjobb versenyeredmények tekintetében egy főfutamon elért 6. hellyel (Ausztrália) és egy káosz futamon elért 5. hellyel (Bahrein) tudott kitűnni a mezőnyből.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a TOP liga közvetítéseiben látott intró Mike keze munkáját dicséri. A TOP liga hálás, és köszönetét fejezi ki a közös fejlődésbe fektetett energiájáért. Sajnálatunk mellett a jövőben egészséget, sikert és boldogságot kívánunk Mike-nak!

A Mercedes Bakuban nem gyűjtött pontot, sem Mike sem Tunyo nem tudta befejezni a futamokat, ennél messzebb mutató probléma, hogy Tunyo a csapatversenyben a jövőben milyen minőségben fog tudni részt venni. Természetesen a Mercedes ülésére sok versenyzőnek fáj a foga, a tülekedés máris lekezdődött. Vajon ki kaphatja meg a 6x világbajnok, Lewis Hamilton versenyautójának virtuális képmását?

Amennyiben szívesen kipróbálnád magad egy szervezett közösségben, ne habozz, jelentkezz az alábbi linken. Ki tudja, talán Tiéd lehet "Zsoké" nélkül maradt ezüst nyíl.

https://www.trustliga.hu/masolat-jelentkezes/


TxetroV