TLT interjú - Csorba Laci

2021.02.15

Csorba Laci Tiszteletbeli Ligatagunkkal, az F1 és TRUST Liga rajongóval sikerült beszélgetnem kicsit.

Laci amikor csak teheti ott van velünk az élő adások alatt, ha ez nem sikerül neki visszanézi a közvetítést. Kezd kialakulni benne egy kép a Ligáról és a pilótákról.

Mióta követed a TRUST ligát és hogyan találtál ránk?

"Közel 20 éve szeretem és nézem a Forma 1-et, és a téli időszakokban mindig böngészek valami régebbi futamot. Ez így volt most is. Akkor találtam egy tavalyi TRUST futamot, belenéztem és egész jónak tűnt. Januártól minden futamot láttam és vannak is izgalmas pillanatok."

Van már esetleg kedvenc pilótád vagy szimpatikus-e már számodra valaki?

"Kedvenc pilótám még nincs, de szimpatikus és kevésbé szimpatikus már van.

A Mercedes pilótapárosában tetszik Enosz vezetési stílusa és sportszerűsége, illetve Fekete Laci következetessége és igyekezete annak ellenére, hogy kezdő."

Amióta követed a liga futamait és mindennnapjait, melyik pillanat volt számodra a legemlékezetesebb?

"Az egyik legemlékezetesebb pillanat a Japán nagydíj Káoszfutamának utolsó körei, Enosz (Mercedes) és Ádivettel (Williams) csatája, melyről a 89-es Senna-Prost Suzukai eset jutott eszembe, miközben azon izgultam, hogy nehogy ők is kiessenek."

Mit vársz az Ausztrál nagydíjtól?

"Az Ausztrál nagydíjtól azt várom, amit minden valódi F1-es futamtól: mindegy ki nyeri, csak izgalmas legyen."

Ki nyeri szerinted a Season3 egyéni és konstruktőri bajnoki címét?

"A bajnokságról csak annyit, hogy nehéz elképzelni, hogy nem a Williams nyeri meg a konstruktőrit, és annak valamelyik pilótája az egyénit."

Nagyon szépen köszönöm Lacinak, hogy rendelkezésemre állt erre a néhány kérdésre. Izgatottan várjuk mit is hoz az Ausztrál nagydíj, hiszen tudjuk milyen drámák történtek itt a Season2ben a szezonzáron.

Te is szeretnél velünk tartani mint Laci?

Egy dolgot kell tenned. Tedd szabaddá a szombat estédet 19 órakor amikor is indul az Assist liga futama, majd vasárnap 18 órakor indul az Elite bajnokság. Mindezt hivatalos YouTube csatornánkon tudod követni. Mindenképp nézz körbe Facebook oldalunkon is, hiszen érdekességekkel szolgálunk napi szinten az olvasóknak.

Amikor ezt a cikket olvasod a weboldalunkon vagy, de itt is találsz mindent amit tudni kell rólunk és a futamokról illetve a pilótákról.

Hajrá TRUST!

Szécsi Árpád