Billy megérkezett!

2021.01.28

Váratlan futamgyőztes Japánban!

A múlt hétvégén rendezték a Trust Liga 3. szezonjának a 3. fordulóját, ahol a szombati Assist kategória Káoszfutamán sokak örömére új futamgyőztes született, Billy (Mclaren). A drámai utolsó körökben még úgy nézett ki, hogy a csapattársa, Sanci nyer és McLaren 1,2-be behozzák, de Sanci szerencsétlenségére megpördült és feladni kényszerült a futamot.

Billy a Season 2-t megelőzően, kontrollerrel csatlakozott a ligába. A tempója az élmezőnyhöz tartozott. Csapattársa Sanci lett, aki viszont hamar kormányra váltott és kikapcsolt minden segítséget, aminek következtében a liga nagy része is. Biztatták Billyt is, erre ő viszont azt mondta: "Srácok én élvezni akarom a versenyzést nem pedig szenvedni". Ami ezután történt az felkavarta a Liga életét. Billy előzetes bejelentés nélkül vett egy kormányt és kikapcsolt mindent. Azóta piszkosul szenved, de jobban élvezi a versenyzést mint bármikor. Japánban ez a sok szenvedés megmutatta nekünk és Billynek is, hogy megéri minden egyes bosszús pillanat és hiba. Ha az ember gyakorol és gyakorol és vállalja azt a sok kínt, amin átmegy ilyenkor egy pilóta, az meghozza a gyümölcsét és az eredményt..

Sanci kiesése miatt Billy vette át a vezetést, aki a korábbi bajnoki címet szerző Pori (Red Bull) ellen egy fantasztikus csatában tudott győzedelmeskedni.

Én már sokat írtam az esetről, de most itt az ideje annak, hogy maga az érintett mesélje el nekünk miként is élte meg ezt a pillanatot.

"Amikor áthaladtam a célon, akkor elhagyta a számat egy örömteli "juhuuuu"! :D Utána egyből Sancira gondoltam, mert nem ezt beszéltük meg a Safetycar mögött, amikor kapott 5mp büntetést. Hidd el jobban örültem volna a Mclaren 1-2-nek. Jól érzem magam, tele szívtam magam pozitívummal és ahogy a srácok leközvetítették az első győzelmem... az is sok pozitívumot adott. Ezúton is köszönöm nekik😉A továbbiakban elég nagy segítséget jelent, hiszen most láttam saját szememmel is, hogy be lehet érni egy dobogós helyezésre, igaz kell hozzá szerencse is (nem kevés)."

Billy sokat fejlődött azáltal, hogy csatlakozott a ligához.

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a ligára hisz nekik köszönhető ahol tartok. Másrészt meg nagyon tetszik, ahogy fejlődik a liga. És örülök hogy részese lehetek!"

Billy egy visszafogott és halk pilóta a közös edzések alatt, viszont azt tudni kell róla, hogy ha ő egyszer megszólal az óriási nevetést hoz a liga berkein belül.

A Káoszfutam után néhányan a közös PS4 partyba beléptünk és gratuláltunk a győztesnek. Lambo (Ferrari) azt kérdezte tőlünk: "Miért mit csinált Billy? " Megnyerte a Káoszfutamot válaszoltuk többen is. Lambo ekkor meg sem tudott szólalni és csak annyit mondott: "Valaki jöjjön el hozzám és rakja vissza az állam!" Sajnos azóta senki sem ment Lambohoz így valószínűleg még mindig leesett állal botorkál! 😁

Lambo: Igen, félreértés ne essék! Nem azért esett le az állam, mert szerintem Billy nem lenne képes ilyen teljesítményre. Nagyonis képes, de olyan hamar hozta ezt az eredményt, hogy ez lepett meg, amihez természetesen őszinte szívvel gratulálok neki! Sancit viszont nagyon sajnáltam! A mutatott tempó alapján nincs messze a pillanat, amikor Te is örömködni fogsz barátom! :)

Óriási eredmény ez Billytől. Megízlelhette a győzelmet így biztos vagyok benne minden egyes pillanatban nyerni és nyerni akar.

Hajrá Billy!

Szécsi Árpád