Jöttek, láttak, győztek: Billy és Máté

2020.08.15

Billy és Máté, akik rögtön kiérdemelték helyüket a rajtrácson. 

Jöttek, láttak, győztek. Így a legegyszerűbb bemutatni a két újonc pilótáját a Trust ligának. Máté és Billy, mindketten bejutottak a Gold ligába. Máté egy teljesen új tag míg Billy már versenyzett a mezőnnyel, de most ő is bekerült a "nagyok" közé.

Máté kezdte a bemutatkozást.

 "Szóval 14 éves vagyok és az első F1 játékom az F1 2017 volt. Régen controllerrel, de most már kormánnyal játszok, egy thrustmaster T150-nel. Ebben a szezonban azt várom el magamtól, hogy a top tízbe legyek sokszor és jót csatázzak mindenkivel. Szegedről játszom. A kedvenc pilótáim Max Verstapen és George Russell. A Mclaren-nek és a Red Bull-nak szurkolok. Ausztria és Britannia a kedvenc pályáim közé tartoznak. Az első nagydíj, amit megnéztem az a 2016- brazil nagydíj volt."

A Billy folytatta a bemutatkozást. 

"1979,ben születtem. Controllerel játszom és a 2017-es Forma-1-gyel kezdtem el a játékot. Legfőképpen a célom hogy fejlődjek sokat, mert nagyon gyorsak a fiúk. Lassan át kellene álljak a kormányra, mert az is sokat segítene, hogy közelebb kerüljek hozzájuk. A Ferrarinak szurkolok, bárki lehet a pilóta, talán most Leclerc a kedvencem. 2002 óta nézem az F1-et. A játékban az Osztrák pálya a kedvencem."

Mindkét pilótának nagyon sok sikert kívánunk és bízunk benne, hogy rengeteg szép csatát fognak vívni illetve sok-sok pontot is fognak szerezni. Máté Adivettel csapattársa lesz a Racing Pointban, míg Billy Sancival fogja gyűjteni a pontkat a Meclaren istálló számára."

Szécsi Árpád