Lambo: "Ez számomra megszokhatatlan lesz!"

2020.08.14

Ha vasárnap, akkor versenynap a Trust ligánál, ugyanis vasárnappal véget ér a holt szezon, és megkezdődik a Season 2. Új játék, új fizika, új autók, új arcok és új csapatfelállások, de nem a Ferrarinál. Az ágaskodó paripa autóit a Season kettőben is Vortex és Lambo terelgeti majd. Az új szoftver megkeverte az erőviszonyokat, vannak akik sokat gyorsultak, mások tempó hiánnyal küzdenek magukhoz képest, Lambo az utóbbi táborba tartozik. Beszélgettünk a múlt szezonról, az új szoftverről és persze az esélyekről.

Az elmúlt szezonban újonc voltál, az első bajnokságod futottad a Trustnál. Hogy élted meg?

"Hát felemásan. Szép és jó autóban ülhettem, és a szezon közepére a nyers tempó is megérkezett, de ez még nagyon kevés volt. A versenyeken önhibák és azon kívüli "sorscsapások" tömkelege sújtott és emiatt a tabellán elfoglalt helyem nem ad okot bizakodásra és büszkélkedésre."

Lambo a 14. helyen végzett legutóbb az összetettben, a Season 2 előkvalifikációján pedig a 13. összesített eredménnyel tarthatta meg helyét a Ferrariban.

"A F1 2020 fizikája megváltozott és emellett slussz poénként a 2 vadiúj pályát jelölte ki a vezetőség a válogató helyszínéül, és ez néhányunknak már sok volt. Nekem több idő kellett volna, az új autó fizikáját még most is tanulom 0 sikerrel. Az előző játékhoz képest nekem sokkal inkább ficánkol a hátulja. Most úgy tűnik, ez számomra megszokhatatlan lesz, de természetesen mindent el fogok követni, hogy a legjobbat hozzam ki magamból."

Hova várod magad a Season 2-ben?

A fent leírtak alapján nem lövöm magam a top 5-be, de még a top 10-be sem. Ez persze számomra elkeserítő ebben a pillanatban, ettől függetlenül töretlen lelkesedéssel és kitartással fogok küzdeni minden megszerezhető poziért. A csapattársam Vortex igen jól ráérzett az új fizikára - velem ellentétben - és reményeink szerint ismét sok bajnoki pontot fog szerezni a szezon alatt, így nem szeretném, ha csak rajtam múlna a Ferka végső sikere. Egyszóval gyúrunk vazze' :)"

Lambonak és a Ferrarinak sok sikert kívánunk!

Vasárnap 18:10 Season 2 első forduló, Hungaroring! Tartsatok velünk!


BéeL