Következő verseny - Italy, Monza

2020.06.06

Vége a szünetnek, folytatódik a GOLD liga, ráadásul nem is akárhol. A mezőny a legendás Monzába látogat.

Gonosz (Alfa Romeo) már hihetetlen, de 300 pont felett jár, Zoli (Haas) faragott hátrányából, Ádi (McLaren) berúgta az ajtót az élmezőnynél, ezzel 1 pozíciót javítva fel is jött a 6. helyre a tabellán. Lambo a saját legjobbját nyújtotta így 3 helyet javítva, 18 pontra csökkentette hátrányát a TOP10-hez képest, de mint ahogy Sanci is, Lugo is megszerezte első pontjait, ráadásul az első futamán.

Ugyan a tabellán, mivel a szezon végéhez közeledünk, egyre kevesebb a helycsere, az erőviszonyok kezdenek beállni, de még csak most kezdjük meg a 6 hétig tartó finálét. Most fog eldőlni minden. Hogy ki nyeri az egyéni és a csapat bajnokságot, hogy ki végez a dobogón a végelszámolásnál, hogy ki jut a TOP6-ba, amivel automatikusan résztvevője a következő szezonnak, és ki tudja beverekedni magát a mezőny jobbik felébe. Izgalmas hetek jönnek!

Monzában rengeteg az egyenes, így lehet előzni, viszont nagyon nehéz féktávokkal tűzdelt az aszfaltcsík, így könnyű hibázni is. Ráadásul a DRS miatt helyzetben tarthatja magát az, aki jól taktikázik. Számíthatunk rá, hogy a kialakult bolyokban végig egymást fogják előzgetni a srácok. "Monza... imádom!"

Monza, Olaszország

Autodromo Nazionale Monza

Pályahossz: 5793 m

Kanyarok száma: 11

Főfutam versenytáv: 27 kör / 156,411 km

Káosz futam versenytáv: 13 kör / 75,309 km

Leghosszabb egyenes: 1520 m

Végsebesség: 340 - 350 km/h

Vasárnap, 2020.06.07-én este 18:10 perckkor tartsatok velünk!


Béel