SILVER liga - Ready to start

2020.06.06

Csütörtökön útjára indult a TOP liga szervezésén belül egy teljesen új bajnokság, a SILVER liga.

A korábbi közleményekben és cikkekben már írtunk róla, hogy a tagok száma olyannyira megduzzadt, hogy egy bajnonkságba képtelenség beférnie a srácoknak. A SILVER bajnokság egy mini-bajnokság, amely 6 fordulóból áll. Az eddig megszokott vasárnapi viadal a GOLD nevet kapta, és a két versenynaptár tökéletesen megegyezik a következő 6 futamon. A bajnokságban szerezett pontokon felül presztízskérdés, hogy a csütörtöki verseny első 2 helyezettje kvalifikálja magát a vasárnapi GOLD futamra.

Az első fordulóban 8 autó állt rajthoz, akik szín szerinti csapatokban kezdték meg vállvetve a harcot.

WHITE Team - Tomita0219 / Geri1013

RED Team - Pronger87 / lugoforpresident

BLACK Team - Zotya0113 / Nice997Suit

BLUE Team - Szecsakamester_13 / R1der20

A lezajlott első forduló Lugo abszolút sikerét hozta, mind a kettő versenyen győzedelmeskedni tudott. Legnagyobb riválisa Geri, aki szintén kiérdemelte a GOLD ligában való indulási jogot most vasárnapra.

A SILVER bajnokság mezőnyében többen bemutatkoztak már a GOLD ligában. Geri egy nagyon masszív hetedik hellyel mutatkozott be Németországban, ott, ahol Tomit tizedikként, majd a káoszfutamon rögtön dobogósként, másodikként intették le. Lugonak se kellet sok a bizonyításhoz, első versenyén ő is pontot szerzett az elért tizedik hellyel, és máris egy káoszfutam győzelemmel iratkozott fel a legek listájára. Egyértelmű tehát, hogy a SILVER liga élmezőnye legalább olyan gyors, mint a GOLD liga középmezőnye, és nem titkolt cél, hogy az elkövetkezendő GOLD bajnokságba mindenkinek kvalifikálnia kell magát. Vajon Geri, Lugo vagy Tomi állandó tagjai lesznek a GOLD mezőnynek a jövőben?

Mostantól minden csütörtökön 19:10 perckor SILVER liga!

Amennyiben szereted az autósportot, és szívesen megmérettetnéd magad szervezett körülmények között, ne habozz jelentkezz itt.

Jelentkezem