(S3) FRANCE - Tomi, Sanci, Pori 

2021.03.01

Tomi (Ferrari) ismét tripla győzelmet ünnepelhetett. Időmérő Főfutam és Káoszfutam győzelem. Második lett Sanci a Mclarennel, aki Porival volt harcban a pozícióért, de sikerült felülmúlnia barátját Porit aki így a 3. helyen végzett.

TomiTA rendkívül nagy magabiztossággal áll rajthoz minden egyes futamon. Magyarországi kiesését igyekezett elfelejtettni a nézőkkel, amely sikerült is neki.

"Nagyon élveztem a hétvégét és egyszerűen tökéletes volt. Nem tudok mit mondani sajnos a hétvégére talán annyit, hogy jöttem láttam nyertem. Nem titkolom szeretem az esőt és ennek többször hangot is adtam.Talán azért lehet ez, mert én való életbe is szeretem az esőt (tudnád milyeneket alszok esőbe :D). Lambo-val élveztem a csatát és szerintem fair versenyzést futottunk, nem volt egyszerű és tudtam, hogy a VSC-nél, ha figyelek meg tudom előzni így is történt. Oroszországot szeretem jó pálya szerintem és szeretnék hozni szépen pontokat akár győzelmet is hisz szeretett kiskutyám hazája ;) Grazzia Ragazzi Forza Ferrari! "

Sancit sajnos nem sikerült mikrofon végre kapni a héten, így az ő szemszögéből nem tudok információval szolgálni felétek.

Pori 3. helyen végzett, de számára a helyezések helyett fontosabb az izgalmas csata és a fairplay küzdelem. Sajnos Tomival most nem tudott csatázni, de Sancival annál többet.

"A Francia nagydíjat mindenképp pozitívan éltem meg több szempontból is! Legfőkkép, mert a dobogóra állhattam, számomra is meglepetés volt, mert a héten másik futamra is készültem, melynek okán vajmi keveset tudtam a versenytársaimmal gyakorolni! Kérdésedre a válasz valóban már nemcsak Tomira kell figyelnem, hiszen futamról futamra már nem csak Lambòval, Luigival csatázom, hanem a tempónkhoz csatlakozott Sanci, Billy és Szemi is! Valóban élesedik a helyzet! Abszolút nem idegesít, ha több emberrel is csatáznom kell sőt szerintem inkább Tomit kellene sajnálni, mert unalmas futamai vannak mostanság! Az Orosz pálya nem a kedvencem, de jól megyek rajta, szerintem nehéz futam lesz és nagy csaták várhatóak."

Gratulálok a dobogós pilótáknak. Tomita első helyét nem veszélyezteti senki és nagy valószínűséggel nem is fogja. Mögötte kezd nagyon sűrű lenni a mezőny egy kezemen megsem tudom számolni, hány pilóta esélyes a végső dobogóra a végelszámolásban.

Szombaton Oroszország lesz az állomás. Utcai pályán fognak összecsapni a pilóták, de a Trust paddock jelenleg a jövőheti helyszíntől hangos amely Monaco lesz.

19:00-kor kezdődik élő adásunk Szombaton melyet hivatalos YouTube csatornánkon tudtok nyomon követni.

Szécsi Árpád