(S3) Red Bull

2021.01.13

A Red Bull jelezte a többi csapatnak, hogy idén ők is erősek lesznek és harcba szállnak a konstruktőri dobogóért.

Máté már nem újonc, második teljes szezonjára készül Poricivic viszont bajnok már a ligában.

Kis túlzással mondhatnánk Máté Pori fia lehetne így kíváncsian várom milyen módon találják meg a közös hangot egymással.

Pori öreg rókának számít a mezőnyben, hiszen már több szezon van a háta mögött.

"Volt már alkalmam másik ligákban jóval fiatalabb sráccal egy istállónál versenyeznem. Igaz ugyan, hogy ott és akkor én voltam a gyorsabb pilóta. Jelenleg úgy tűnik, hogy Máté gyorsabb nálam, nehéz lesz vele tartani az iramot. Szeretem a kihívásokat, mert ugye az első ellenfeled a csapattársad. De úgy érzem kezd visszajönni a régi tempóm. Megbeszéltük hogy megpróbàljuk elérni a konstruktőri dobogót, nagy kihívás hisz erős párosok vannak. Bahreinbe is remélem, jó párost alkotunk, és fontos pontokat szerzünk a csapatnak és persze önmagunknak. Részemről a top 8-ban szeretnék beérni a vasammal. Köszi a lehetőséget.

HAJRÀ HONDA

♥️THE POWER OF DREAMS ♥️"

Máté magasra tette a mércét hiszen első szezonjában már a konstruktőri második helyen végzett Ádival.

A Red Bull nagyon jól teljesített a szezonnyitón. Hogyan látod a helyzeted a csapatban? Van esetleg első és másodszamu pilóta?

"A mi csapatunkban úgy gondolom nincs feltétlenül első számú pilóta még, ha kicsit gyorsabb is vagyok nála akkor is egyenlő félként kezelem és fogom kezelni és már Pori kezd visszatérni régi tempójához."

Mik a céljaitok a Season 3-ban?

"A céljaink, hogy a csapatbajnokság 2.ik helyén legyünk és top 5 be egyénileg."

Hogyan fogadtad a hírt, hogy Porival kerültél egy csapatba? Mi a véleményed róla?

"Örültem a hírnek amikor Porival egy csapatba kerültem, mert egy kiegyensúlyozott és konzisztens pilóta. Pori szerintem egy türelmes és csapatjátékos személyiség akivel már most jó a kapcsolatunk."

A fiúk - úgy néz ki - már most egy hullámhosszon vannak, amely jó előjel a csapat szempontjából. Mire lesz képes a Red Bull Bahreinben? Erre a kérdésre választ kaphatsz, ha velünk tartasz vasárnap 18:00-kor a hivatalos YouTube csatornánkon.

Szécsi Árpád