Interjú

2020.09.13

Az elmúlt hetekben felfigyeltem egy pilótára aki kiemelkedő teljesítményt nyújt és óriásit ugrott előre a mezőnyben. Sanci aki idén a Meclaren istálló tagja és eddig a szezon egyik meglepetés embere.

Minek köszönhető az óriási javulás?

Kicsit erősnek érzem az "Óriási javulást".Az előző szezonhoz képest javulgat az időm pályáról pályára. Ez talán köszönhető a plusz edzéseknek is a hétköznapokon. Amint van egy kis időm leülök és körözgetek, állítom az autót, próbálom kihozni a maximumot.Az aerodinamika is jobban fekszik a tavalyi autónál, jobban érzem a féktávokat és a kigyorsítást.

Milyen a hangulat a Meclaren istállónal Billyvel?

A csapattársammal gyorsan megtaláltuk a közös hangsúlyt. Nagyon jó a tempója Billynek is, szoktunk is közös edzéseket véghez vinni heti több alkalommal. Megosztjuk egymással az adott pályán szerzett tapasztalatokat és ez alapján próbáljuk egyénre szabni az autó beállításokat.

Mit vársz a hétvégi Bakui futamtól?

Baku pff. Nehéz versenyre számítok szűk pálya rengeteg kanyarral, és a nagyon erős mezőnnyel. Az igazság az és nincs mit szépíteni rajta, itt az 1 pontért is vért izzad az ember. A hétvégén mindenképp pontszerzés a cél a csapatnak. Hajrá McLaren!

Mik a céljaid az idei szezonban?

A célom az idei évben az, hogy legalább egyszer dobogós helyezést érjek el. Nem lesz egyszerű, de megteszek mindent ennek érdekében.

Kiket tartasz a fő riválisaidnak a jelenlegi mezőnyben?

Nekem mindenki rivális, mert minden csapat és pilóta pokoli tempót diktál. Nagyokat szoktam meccselni Cucuval, Lambóval Soskával Sanyival Billyvel, de sorolhatnám még. Nagyon erős a mezőny.

Sok sikert kívánok Sancinak az egész szezonra.

A Bakui futam 18:10-kor kezdődik a Lvl Up hivatalos Facebook oldalán. 


Szécsi Árpád